MATTEI - RAIL TRANSPORT APPLICATION

Putere

1.1  -  55 kW

Debit refulat

160  -  6000 l/min

Presiune de lucru

13 bar

Picture: MATTEI

Descriere

Compresoarele Mattei oferă soluții eficiente pentru compresia aerului, cu puteri cuprinse între 1.1 și 55 kW și debite de aer refulat între 160 și 6000 l/min. Acestea sunt cunoscute pentru economia de energie, durabilitate și funcționarea silențioasă. Designul cu viteză redusă și cuplarea directă între motor și compresor asigură eficiență energetică ridicată, reducând costurile de exploatare. Compresoarele pot fi integrate în vehicule noi sau existente, adaptându-se perfect în diverse aplicații.

Specificații tehnice

RAIL TRANSPORT APPLICATION

Detalii Tehnice și Specificații de Performanță

Putere
1.1 55 kW
1 hp 74 hp
Debit refulat
160 6000 l/min
Presiune de lucru
6 13 bar
87 189 psig
Nivel zgomot
60-80 dB(A)

Caracteristici

MATTEI RAIL TRANSPORT

Compresoare de aer cu preț rezonabil în categoria de performanțe mărite

Eficiență energetică
Designul compresoarelor Mattei se concentrează pe economisirea energiei, fiind echipate cu motoare de clasă IE3.
Economii de energie
Viteza redusă de rotație a capului de aer și cuplajul direct 1:1 între motorul electric și compresor asigură economii de energie de peste 15% față de alte tipuri de compresoare rotative.
Costuri reduse pe termen îndelungat
Compresoarele Mattei au cel mai mic Cost Ciclu de Viață de pe piață.
Integrare perfectă
Soluțiile Mattei pot fi integrate în sistemele de vehicule, fie ca instalații noi, fie ca renovări ale sistemelor existente.
Emisii reduse de zgomot și absența vibrațiilor
Tehnologia de paletă rotativă patentată Mattei se remarcă prin niveluri scăzute de zgomot și absența vibrațiilor datorită vitezei reduse de rotație și numărului redus de componente mobile.
Condiții de funcționare extreme
Compresoarele Mattei pot opera în orice condiție meteo sau de mediu, menținând aceeași calitate a aerului comprimat produs, fiabilitate și siguranță operațională.
Design flexibil
Designul flexibil permite cuplarea compresorului cu diferite tipuri de motoare, satisfăcând cerințele și nevoile aplicațiilor vehiculare.
Mentenanță simplă și economică
Mentenanța implică doar schimbarea uleiului la intervale programate, curățarea sau schimbarea filtrului de aer și curățarea radiatorului. Absența rulmenților cilindrici contribuie semnificativ la reducerea costurilor de mentenanță.
Durabilitate
Componentele sunt realizate dintr-un amestec exclusiv de fontă care previne problemele legate de diferențele de dilatare termică și sunt rezistente la zgârieturi și coroziune.
Aplicații variate
Produsele Mattei pot fi utilizate în diferite aplicații feroviare, inclusiv tramvaie, metrou, trenuri de navetiști, trenuri regionale, locomotive, trenuri de mare viteză și multe altele.

Hai să luăm legătura