MATTEI - RVD 7

Putere

7.5 kW

Debit refulat

1140 l/min

Presiune de lucru

10 bar

Picture: MATTEI

Descriere

Cu o putere de 7.5 kW, acest sistem produce un impresionant debit de aer refulat de 1140 litri pe minut, asigurând performanță excelentă pentru aplicațiile industriale. Fiabil și eficient din punct de vedere energetic, acest echipament se potrivește nevoilor dvs. de aer comprimat, oferindu-vă soluția ideală pentru optimizarea proceselor dvs. industriale.

Specificații tehnice

RVD 7

Detalii Tehnice și Specificații de Performanță

Putere
7.5 kW
10 hp
Debit refulat
1140 l/min
Presiune de lucru
10 bar
145 psig
Nivel zgomot
66 dB(A)
Dimensiuni
Lungime: 1180 mm
Înălțime: 990 mm
Lățime: 760 mm
Greutate
270 kg

Caracteristici

MATTEI RVD

Compresoare de aer cu preț rezonabil în categoria de performanțe mărite

Eficiență energetică remarcabilă
Seria RVD de compresoare cu roto-vane direct-drive Mattei este una dintre cele mai eficiente mașini de aer comprimat pe piață, eliminând transmisii cu curele problematice.
Tehnologie de palete rotary vane proprietară
Seria RVD folosește durabilitatea legendară a tehnologiei de palete rotative proprietare Mattei, oferind o soluție direct-drive robustă cu performanță de top.
Economie de energie cu VANE GAIN
Tehnologia cu palete rotative Mattei este dovedită a fi și mai eficientă energetic pe măsură ce rulează mai mult, aducând economii de energie pe termen lung.
Fiabilitate excepțională
Compresoarele RVD Series sunt proiectate să funcționeze peste 100.000 de ore fără o revizie planificată, datorită designului lor fără uzură.
Cuplaj direct-drive
Cuplajul flexibil de acces facil elimină pierderile de putere prin transmisie cu curea și costurile ridicate de întreținere.
Sistem de răcire eficient
Radiatorul, ventilatorul de răcire și separatorul de umiditate sunt dimensionate pentru a asigura controlul precis al temperaturii de operare.
Uscător de aer refrigerat opțional
Uscătorul de aer cu refrigerare non-ciclică este dimensionat pentru a furniza aer extrem de uscat, indiferent de condițiile de temperatură.
Motor de antrenare de înaltă eficiență
Motoarele de conducere eficiente cu pornire în wye-delta maximizează eficiența energetică și reduc solicitările de pornire.
Rezervor de aer opțional
Disponibil în volume de stocare de 80 sau 120 de galoni, pentru a furniza mai mult aer gata de utilizare și pentru a reduce costurile energetice.

Hai să luăm legătura